אוסידי מחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

23/12/2020 | 23:03 | מאת: גלית

שלום ד"ר, מרגישה כבר מתוסכלת מהאוסידי. רציתי לשאול מה דעתך על טיפול סיביטי מרחוק? מבחינת דיסקרטיות, והתכנים מפחידים. מה אם מישהו יאזין וכו?

היי גלית, טיפול בשיחות וידאו הוא דבר נפוץ ומקובל בימינו, ובשנה האחרונה בעקבות המצב הוא נעשה נפוץ אף יותר. אין שום סיבה לחשוש ממנו, והיעילות שלו אינה פחותה מזו של טיפול פרונטלי. המחשבה שמישהו מקליט או מאזין לשיחה היא מחשבה טורדנית נפוצה, ואנשים רבים שואלים אותה, לא פעם ולא פעמיים אלא חוזרים עליה שוב ושוב (מה שכשלעצמו כבר מדליק נורה אדומה לגבי אופי המחשבה). שבוע טוב, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית