המלצה על ספרים שיכולים להקל .....

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

20/12/2020 | 17:58 | מאת: לי

היי דר שרון תוכלי בבקשה לכתוב כאן על איזה ספרים את ממליצה שיכולים לעזור בהתמודדות מול מחשבות טורדניות? יש לי מחשבות מפחידות, מאיימות,דמיונות רעים...מחשבה שנתקעת ולא משחררת. על איזה ספרים היית ממליצה לי? תודה מראש לי

היי לי, את יכולה לקרוא את הספר "להתגבר על מחשבות טורדניות" של קלארק ופורדון, וכן את "להפחיד את הפחד" של עישר ומירון-ליכטר. בנוסף, אפשר לקרוא את "די לאובססיה" של פואה, אם כי הוא עוסק יותר בהפסקת טקסים פיזיים ופחות ב-OCD מחשבתי. בברכה, ד"ר שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה [email protected]

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית