כבר לא יודעת איך להתמודד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

03/05/2020 | 21:45 | מאת: מורי

היי שרון, אני מותשת שןכבת ליד הילדים דחף לפגוע בהם ואז נכנס לי פחד ואז סרט שלם בראש שפגעתי בהם וכו'. שלוקחים אותי משט..שהם מת..אני אפילו מפחדת לרשום את המחשבות שלי שכולם צועקים לי נסיעה שלמה בתוך הראש ודחף שלא נותן לי לישון ומלחיץ אותי ממש שיש קול שאומר לי לפגוע ומאיים עליי שאם לא הוא יפגע בי בקיצור סרט שלם בתוך הראש לייסטר

היי מורי, כפי שכתבתי לך פעמים רבות, אין תועלת בבקשת אישורים גם דרך הפורום. כדאי בכלל לא להיכנס לאינטרנט ולקרוא או לכתוב בנושא, פשוט לא לתת לו שום יחס.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית