הר געש של מחשבות מחשבה בתוך מחשבה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

21/05/2018 | 22:32 | מאת: מורי

שרון משהו הזוי מרגישה כאילו אני בתוך פסיכוזה מחשבה בתוך מחשבה בתוך מחשבה פתאום כל מיני דברים משוגעים שקופצים לראש מחשבות שווא מוזרות שאני עומדת למות שמלאך המוות בא לקחת אותי פתאום עולה לי סכין על הילדים חושבת שאני צריכה לקחת את הכדורים כרגיל בערב פתאום עולה לי מחשבה שאני לוקחת את כל הכדורים והמועקה ממש ממש קשה אני מפחדת שלא מתפרצת לי סכיסזופרניה ולא יהיה מי שיטפל בילדים

22/05/2018 | 11:24 | מאת: מורי

שרון האם מישהו שיש לו נטייה לפסיכוזה יכול לקחת כדורים מקבוצת ssri

22/05/2018 | 13:47 | מאת: מורי

הנה אני בעבודה מקלידה פתאום נכנס לי שעכשיו אני יקום ואני אצעק בשיגעון שאני המשיח ואני יכולה להציל אנשים ועוד זאת לא מחלת נפששששששש אמא אני מפחדת מזה

היי מורי, אני חושבת שאת יודעת את התשובה להכל, ופשוט מבקשת ממני אישור שאת לא מאבדת את השפיות וזה רק OCD. אני מקווה בשבילך שיום אחד תחליטי להפסיק עם האישורים ולקבל עזרה אמיתית. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית