מחשבות הזויות ומפחידות ביותר על הילדים

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

05/05/2018 | 22:05 | מאת: מורי

היי שרון שבוע טוב..מה שלומך? שבוע טוב..עוד פעם מחשבות אבל סוג של מחשבות שלא היו לי שנים אני פתאום חושבת על פגיעה בילדים שאני מפילה את הילד ואומרת בטעות מחשבות מזעזעות שאני שורפת..את הב...ועוד מלא מלא מחשבות קשות עליהם שפגעתי בהם ובאה משטרה ממש רואה את כל התסריט בראש שאומרים בחדשות ואז נכנס לי שאני שומעת קולות כביכול שאומרים לי לפגוע בהם..אני ממש לא מרגישה טוב ויש לי רבינה מועקה בלב ולא יודעת מה לעשות..

06/05/2018 | 12:28 | מאת: מורי

הנה עכשיו נכנס לי שיש קולות שמבקרים אותי אומרים לי עשית לילדים ככה וככה צועקים לי בראש את "אמא רעה" אמא זבל ועוד אמא נראה לי אני משתגעת

היי מורי, מאחר שאת לא מטפלת בעצמך, צפוי שמחשבות כאלה יופיעו מדי פעם ויפחידו אותך. אל תהיי מופתעת מזה... זה יחלוף מעצמו ובינתיים תנסי לא להתייחס לזה ולהמשיך לתפקד כרגיל. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית