בליעת רוק שמרידה מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

01/02/2018 | 05:29 | מאת: יוסף

קודם כל תודה יעקב ושרון. יכול להיות שבגלל הניסיון שיש ליעקב הוא הבין מה שמציק לי.המחשבה על להמשיך לבצע את הפעולה של הבליעה.גורמת לי פחות לחשוב על זה וזמנים הרבה יותר ממושכים לא לחשוב על זה בכלל ושזה חוזר,אז אני בולע ושוב זה נשכח.אז תודה יעקב ותודה שרון מקוה שזה יעבור באופן תמידי ולא יחזור

01/02/2018 | 18:02 | מאת: יעקב

שמח שנעזרת . אתמול אחרי שקראתי את מה שכתבת ,אולי תתפלא אבל זה תפס גם אותי והתחלתי עם המודעות לבליעה , וברגע שזה התחיל לקח לי בערך כמה שעות להכחיד את זה לגמרי , אחרי כל כך הרבה שנים עם ocd אני יודע שבעיה כזאת עדיף לחסל כמה שיותר מהר מכיון שאם מזניחים זה עלול להתקבע ואז זה נהיה סיפור לא נעים , זה סוג של ocd שנקרא אובססיה סנסומוטורית ואני על הרצף הזה בדיוק כבר המון שנים ולכן גם הגבתי לך . שמח שהתפתרת מזה .

04/02/2018 | 07:42 | מאת: יוסף

היי יעקב אומנם יש שיפור אבל עדיין מדי פעם זה מפריע לי העניין של הבליעה. אשמח אם תוכל לתת לי עוד טיפים כדי שאוכל להפתר מזה לחלוטין

04/02/2018 | 16:57 | מאת: יעקב

היי יוסף . כמו שאמרתי לך בהתחלה אל תנסה להתאפק כי אין טעם , בא לך לבלוע פשוט תבלע , אתה יכול להתאפק אבל לדעתי ככל שתנסה להתאפק ככה המחשבה תציק יותר . תבלע כמה שבא לך ובסוף ימאס לך מזה . ההפרעה הזאת היא חלק מקבוצה הפרעות באוסידי שנקראת "הפרעה סנסומוטורית ", יש הרבה מאמרים והסברים על התופעה .לצערי אני סובל מסוג ההפרעה הזאת כבר המון שנים ומה שיש לך זה ממש כסף קטן . זה יעבור לך.

21/04/2021 | 09:18 | מאת: רועי

היי יעקב, אני סובל מבליעת רוק אובססיבית שלא מאפשרת לי להירדם בלילה. אשמח לשוחח איתך ולקבל עזרה איך נפטרים מזה.

21/04/2021 | 09:20 | מאת: רועי

הטלפון שלי הוא 054-4921492

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית