טיפול

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

31/01/2011 | 08:18 | מאת: בני

הבן שלי עוד מעט בן 22 הלך לטיפול להוציא עיין הרע ומאותו זמן הוא אומר שיש לו כח לעזור לאנשים הוא לא אוכל טוב ולא ישן מספיק אתמול משך כסף וחלק לאנשים הוא אומר שהם צריכים עזרה לא יודע איך להתחיל לטפל בבעייה לפני שתחמיר בני

היי בני, קודם כל, אציין שמחקתי את מספר הטלפון שהשארת בהודעתך, משום שפרסום פרט כה אישי על גבי פורום ציבורי יכול לפגוע במפרסם. שנית, אני לא חושבת שפנית למקום הנכון. לא הבנתי בדיוק את הבעיה של בנך, אבל אינטואיטיבית נראה לי שמדובר (אולי) במצב פסיכוטי, ולכן על שניכם לפנות לפסיכיאטר הקרוב למקום מגוריכם לצורך אבחון וטיפול. על בנך להביע הסכמה לטיפול כדי שיוכל לקבל עזרה. בהצלחה!

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית