אישור לנשאית תסמונת לינץ pgd

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

29/08/2012 | 00:49 | מאת: דנה

שלום לפני כשנה אימי נפטרה מסרטן במוח לאחר שעברה בעשר השנים האחרונות סרטן ברחם וסרטן במעי, אותו הסיפור היה עם אחותה ועם סבי. לאחרונה נבדקתי וגיליתי שאני נשאית הגן. פניתי לקופח מכבי לקבל אישור pgd אך קיבלתי סירוב. האם הסירוב מוצדק? מה עלי לעשות בכדי לא להעביר כת הגן לילדי? תודה דנה

29/08/2012 | 14:30 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום דנה את נוגעת בבעיה מורכבת ורגישה. יש במכבי ועדת חריגים שתדון בנושא על הרופא המטפל לכצתוב מכתב האם הייתי במרפאה יעודית ללינץ? ישכאלה מרפאות בבילינסון ואיכילוב כיום עם רופאים מתמחים בנושא שיוכלו לעזור צריך לקבל את ההסטוריה המשפחתית וכאמור לכתוב מכתב... בהצלחה

29/08/2012 | 15:42 | מאת: דנה

דר קריב כעקרון אני מטופלת אצלך, דר רוזנר ופרוף יובל ירון דר רוזנר כתב לי מכתב ועדיין לא אישרו לי כת ההליך. מה עוד עלי לעשות?

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול