הפרשות מפי הטבעת לאחר ניתוח סרטן באיזור הרקטום

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

26/11/2011 | 07:44 | מאת: פיינטוך לילי

אמי בת 76 עברה לפני שלושה שבועות ניתוח להסרת גידול באיזור הרקטום, כולל הוצאת סטומה. הניתוח נערך לאחר הקרנות טיפול כימוטרפי. לאחר תלאות , לא מועטות, היא למדה פחות או יותר להסתדר עם הסטומה ועתה בשלושה הימים האחרונים יש לה הפרשות מרובות המלוות בריח רע מפי הטבעת. דבר המונע ממנה לחזור לחיים נורמלים כולל יציאה קצרה מהבית לסיבוב. האם קיימת דרך לטפל בהפסקת הפרשות אלו, והאם זה קשור לתזונה? אשמח למענה מהיר

26/11/2011 | 15:49 | מאת: ד"ר רויטל קריב

שלום רב כעיקורן אמך צריכה להבדק על ידי הכירורג לשלול זיהום או דלקת באזור כשלב ראשון,מאחר ויתכן ויש צורך בטיפול בהצלחה

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול