פריטין נמוך - האם הסיפור מתאים?

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

03/10/2018 | 13:14 | מאת: א

שלום רב. בבדיקות דם אחרונות הייתה לי ירידה בהמוגלובין (הלך וירד מבדיקה מבדיקה) ורמת הפריטין עמדה על 58 (כשהטווח הוא מ-13 ועד ל-150). בבדיקה האחרונה ההמוגלובין איכשהו עלה והוא כעת תקין, אבל רמת הפריטין ירדה מ-58 ל-36. האם רמת פריטין שנמצאת בירידה עם המוגלובין תקין (שהיה גם הוא בירידה ופתאום התייצב) מתאימה לדימום ממערכת העיכול? תודה רבה.

אני מתנצל אבל בלי לראות את כל התשובות של הבדיקות דם אני לא יכול לענות. הכי מתאים זה ביקורת אצל פנימי או רופא גסטרו שיכול לעבור על הכול ולעזור לך עם אבחנה ובירור / טיפול לפי צורך.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול