פגישה עם אונוקולוג - מה כדאי לשאול?

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

14/08/2018 | 09:50 | מאת: שירלי

בעלי בן 37 וגילו אצלו סרטן במעי הגס עם גרורות דו צדיות לכבד. מדברים איתנו על 2 ניתוחים ו - 12 טיפולי כימו. היום יש לנו פגישה עם אונקולוגית. מה כדאי לשאול אותה?

שלום שירלי, סליחה לשמוע. מניח שכבר הייתם אצל האונקולוג. בדרך כלל האונקולוגים מסבירים טובים ואז יש שאלות לגבי הטיפולים ותוכנית. זה יחסית סטנדרטית ממקום למקום ואונקולוג יסביר בדיוק מה עושים ולמה. כבר הייתם אז מקווה מאוד שהיה בסדר. בהצלחה ותחזיקו מעמד בטיפולים וניתוחים. ד"ר וייט

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול