משמעות תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול

29/12/2016 | 17:18 | מאת: דפנה

שלום, קיבלתי תשובה לביופסיה , אבקש לדעת מה המשמעות של זה: אבחנה: B16-26161/1 Right colon and cecum,polyps;-InfIamed hyperplastic polyps

29/12/2016 | 17:31 | מאת: דפנה

שלום, להמשך שאלתי, שכחתי לציין המשך לתוצאות הביופסיה מהשאלה הקודמת בתוצאות מצויינות מרקרים אלה: T67000 M72040

שלום דפנה, בגדול אין לך מה לדואג. פוליפים היפרפלסטי הם שפרים. המרקרים וקןדים זה פשוט מה הפתולוג עשה להגיע לתוצאה הזאת. הם פוליפים שלא הופכים לסרטן. רק צריך לעשות מעקב ורופא גסטרו ימליץ מתי צריחה לעשות קולונוסקופי חוזרת.

מנהל פורום סרטן המעי הגס - מניעה, אבחון וטיפול