בעלי אוהב לצפות במחשב

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

15/04/2014 | 06:46 | מאת: חדשה בשטח

בסתר בסרטוני סקס בשעות מאוחרות כשכולם ישנים. וזה מפריע לי. כמובן שהוא בד"כ מכחיש שראה, אך פעם אחת הודה בפניי שזה לעיתים רחוקות. אנו נשואים כ-15 שנה עם ילדים. הוא מעוניין להגשים פנטזיה עם בחורה או שתיים.לכן, חשבתי להפגיש אותו עם בחורה -כפי שביקש (כי הוא מעט ביישן בקטע)כדי שירגיש שמיצה את הענייו. האם אני עושה טעות? מה עושים?

שלום רב שאלתך בנויה משתי סוגיות ולכל אחת מהן נדרש ברור מעמיק יותר, באשר לצפיה בפורנו כיום הדבר בגדר מקובל כל עוד נשמר מינון כלשהו ואין הדבר בגדר כפייתי ואינו בא על חשבון מערכת היחסים הזוגית, או במקום יחסי המין ובכלל זה גם על חשבון הילדים, יש בצפיה בפורנו גם אפשרות להלהיב ולרגש ואף אם הצפיה משותפת, מאידך כפי שכתבתי בראשית דברי, רצוי לברר בין אם את יכולה בשיחה עם בעלך או במסגרת יעוץ זוגי להבין על איזה צורך זה בא לענות.... באשר לסקרנות שעולה והצורך לחוות יחסים עם מישהי אחרת, הרי שגם כאן הייתי מציע לבצע שיחות ברורות ומעמיקות יותר בינכם לפני שנכנסים למצב הזה, יש לא מעט סיכונים בסיטואציה שכזו וכאנשים בוגרים רצוי לדעת מראש לאן נכנסים, האם בכלל נכנסים ומהן הגבולות. לעניות דעתי כפי שהדבר עולה מדברייך וכפי ששני הדברים באים יחד לידי ביטוי הייתי ממליץ לקיים בינכם שיחות פתוחות על מנת להבין וללמוד את הפערים והצרכים הקיימים אצלכם, או אצל בעלך, יתכן והדברים יכולים אף להיפתר ללא סיוע ועזרה של " גורם שלישי" קרי הבחורה שאת מבקשת להכיר לבעלך עקב ביישנותו ( אגב אם בעלך אכן ביישן, יתכן כי שיחה כנה נטולת בושה איתך סיוע יועץ זוגי או סקסולוג תיתן מענה נדרש לצרכיו ומענה חשוב גם עבורך) בכל מקרה ממליץ להקפיד על חשיבה מעמיקה לפני קבלת כל החלטה ולבטח שיחות יעוץ זוגיות או אישיות עשוייות "להפיג" את העמימות והמחשבות סביב סוגיה זו ואף להחזיר לכם את התשוקה הזוגית .

מנהל פורום משפחה וזוגיות