זוגיות והפרעת אישיות - בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  משפחה וזוגיות

06/02/2019 | 00:53 | מאת: עמי

RE: זוגיות והפרעת אישיות הסטריונית 05/02/2019 | 18:13 | מאת: עמי הלוואי שזה היה כך פשוט ואפשרי אינך מבין את חומרת העניין אני נפלתי עם חולת נפש היא מאיימת עליי שאם אעזוב אותה היא תתאבד או תתאשפז ותתנקם בי כל חייה וכל השנתיים ששכבתי איתה אשלם ביוקר והיא תגיש תלונה שאנסתי אותה ושהכתי אותה היא מתריעה בפניי שעליי להתחתן איתה כי היא לא יכולה לסבול את המחשבה על פרידה אחרי שנתיים שהשקיע בי כדבריה ושניצלתי אותה זה רק מקצת הדברים שעליי להתמודד איתה לכן זה נגרר כבר שנתיים רק מפני שאני רוצה עוד יום של חמצן שקט ללא הר געש בחיי פשוט אובד עצות נפלתי עם חולת נפש ומופרעת אישיות שהיא מסוגלת לעשות הכל ולהקריב הכל מלבד לא להיות לבד ולהרגיש נורמאלית ונשואה אך היא אינה מבינה שהחיים איתה זה סיוט וכאוס מוחלט ורכבת הרים מסחררת פעם מטה פעם למעלה לא ידעתי שהיא חולה בנפשה בהתחלה חודשיים ראשונים היו בסדר והיום לאחר שנתיים אני כלוא ללא מוצא האופציה היחידה שיש לי זה לברוח לחו"ל S.o.s

אם הדברים גלשו למציאות שכזו אז המלצתי היא לנסות לקיים פגישה עם בני משפחתה וליידע אותם על האיומים בהתאבדות וכיוצא בזה ובמקביל ליידע את רשויות הרווחה ואם יש צורך גם את המשטרה.

06/02/2019 | 19:26 | מאת: עמי

משפחתה יודעים הכל אין להם שום שליטה עליה לי ממש נמאס ממנה כל היום וכל הליל מתעסקת בי ובנו ומדברת ומדברת רק על זה ובזה עם כל המי ומי וכל הזמן מתקשרת אליי ומסמסת תחשוב איזה סיוט זה.. אוקיי הבחורה בגיל 35 אבל מדוע היא בטוחה שנישואין וילד זה כל תחליתה ביקום וזה מזור לכל תחלואה נישואין וילד אינן מרפאות מחלות נפש ואני מצטמרר מהמחשבה לגזור את חיי במחיצתה . בכל אופן תודה על המלצותייך

מנהל פורום משפחה וזוגיות