התייאשתי -לא נרדם.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/04/2012 | 20:03 | מאת: אסף

חג שמח. במשך כ 4 חודשים סבלתי מפריצת דיסק וקבלתי טרמדקס 300 בהתחלה ואח?כ משך חודש וחצי מורפין כדי להירדם בלילה. לפני כשבועיים חל שינוי מהותי ואין לי כאבים ,הפסקתי עם הכדורים ומאז אני פשוט לא נרדם !! המפתיע הוא שאני גם לא עייף במהלך היום. לקחתי טונייט. ועד שני סוגים של כדורי שינה ואין השפעה. אני אוסף אולי שעתיים שינה לאורך הלילה ויש לילות שאני ל נרדם ,אין לי כוח לזה כבר,מה ניתן לעשות ????

ניתן לנסות טיפול בצירקאדין למשך שלושה שבועות . יש ליטול התרופה בין השעות 22-23 ברצף למשך כל שלושת השבועות בהצלחה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות