האם ניתן להגמל מכדורי שינה?

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/03/2012 | 21:48 | מאת: Dor

שלום רב אני בת 47, נוטלת כדורי שינה כ - 5 שנים קיבלתי כל מני סוגים לאורך השנים וגם בשנתיים האחרונות ניסיתי כמה סוגים, כרגע מזה כחצי שנה נוטלת ZODORM 10 MG. בשנהוחצי האחרונות יש לי ירידה משמעותית בזיכרון , לפעמים תחושת בלבול וחוסר מיקוד ולכן גם רופאת המשפחה החליפה לי כמה פעמים. אני מניחה שחלק מזה גם תופעות של הגיל, אך אני מרגישה שכדורי השינה מכל סוג "דופקים" לי את הראש ואת היכולות הקוגנטיביות. האם ניתן להגמל מהכדורים?, איך עושים את זה? תודה דור

ניתן לנסות גמילה מכדורי שינה באמצעות טיפול קוגניטיבי המכונה בראשי תיבות CBTI .

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות