מקיץ בשעה ארבע לפנות בוקר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/12/2016 | 17:57 | מאת: אבי סקל

שלום לרופא הנכבד, אני בן 68, פנסיונר. בסוף מאי שקלתי 125 ק"ג, שינה גרועה מלווה באלכוהול כשקשה להירדם, יקיצות מרובות וחוסר יכולת לישון, ללא שום פעילות גופנית. ערכי סוכר, לחץ דם וכולסטרול גבוהים. התחלתי פעילות גופנית, הפסקתי אלכוהול ושיפרתי את התזונה. בעקבות כך עד עתה ירדתי במשקל מעל 15 ק"ג והמדדים מאוד השתפרו. קיבלתי מרופא שינה - במכון מור - אמביאן והייתי מתעורר מוקדם אולם איכות השינה השתפרה פלאים והיה לי כוח לאימון הליכה מאומץ. בזמן האחרון אני מתעורר ב 4 ואז עד 6 אני במיטה מתעורר ונרדם כל חצי שעה ויש לי פחות כוח לאימון, והביצועים שלי יורדים מבחינת הזמן והמאמץ, כי אין לי כוח, מה שמלחיץ אותי מאוד. שאלתי היא האם יש אפשרות לטפל במרווח שבין 4 ל 6 או 7 בבוקר, כך שאקום יותר רענן ופחות עייף? אולי יש כדור שאפשר לקחת? האם הבעיה פתירה ? בכבוד רב ותודה אבי

הפורום איננו מקום מתאים לייעוץ אישי. ממליץ לחזור לרופא במכון השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות