1. קשי להרדם בלילה, 2. אף סתום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/10/2016 | 12:15 | מאת: איקו

שלום לד"ר אייל אודה לעזרתך 1. קושי עצום להרדם בלילה. אחרי שאני מתגלגל עלי ליטול אסיוול 10 מג ולרב גם אמביאן 12.5 מג --ואז אני מצליח להרדים את האיש. לרב זה בין 01 ל 03 בלילה. אין לי בעיה להרדם ביום. יש הפרעות בשינה, שנמדדו בבדיקה במכון , הומלץ על CPAP אליו אינני מצליח להתרגל כי. 2. אני סובל מאף חסום ,שרק מי מלח היפרטוניים ואלרין או אלנזה --וזה גם למעט שעות 3-6 , פותחים אותו. סיפור של שנים. אין פוליפים ואטרופיק ריניטיס. אשמח להצעותיך ותודה לעזרתך חג שמח איקו

בעיית האף הנסתם עם מעבר לשכיבה הינה אכן משמעותית ולעיתים מפריעה מאוד בהליך ההרדמות ובוודאי בשימוש ב C-PAP . הסיבות לעיתים הנן מורכבות יותר מאשר פוליפים או סטיית מחיצה. צריך לבדוק כמובן. אתה מוזמן לפנות למרפאה טיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה ב אאג באיכילוב. אנא הבא את תוצאות בדיקת השינה וכל תוצאה של ברור רפואי אחר שביצעתה בעניין.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות