כדור שינה לטיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/09/2016 | 08:12 | מאת: eyal

שלום ד"ר אייל, אני בן 50 אף פעם לא לקחתי כדור שינה ואין לי בעיות שינה. ברצוני המלצה לכדור שינה קל עם מינימום תופעות לוואי והתמכרות אני זקוק לזה לקראת טיסה ארוכה של כבין 13-11 שעות מאחר ומיד אחרי הנחיתה יוצא לטייל ממה שקראתי באינטרנט מצאתי את השמות הללו : מלטונין/סירקדין, זודורם, נוקטורנו, סטילנוקס. אשמח לקבל את המלצתך. תודה אלי

כל אחד מן הכדורים שצינתה יהיה טוב. החשש מהתמכרות עקב נטילה חד פעמית הינו רחוק ביותר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות