בעיות של נדודי שינה קשים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/05/2016 | 11:51 | מאת: בת 54

מצעירותי לא ישנתי היטב בלילות...תמיד נרדמת מהר ומתעוררת לאחר 3 4 שעות..מסתובבת במיטה ונרדמת לאחר שעתיים שלש שוב. כיום לא משנה מתי נרדמת..מתעוררת לאחר שעה וחצי. ערה 4-5 שעות ונרדמת לפנות בוקר לשעה. מתחילה להרגיש עייפות לאורך היום למרות שעדיין נחשבת אנרגטית מאוד(פעילה בכושר קבוע) הביאו לי מארהב מילטונין טבעי..שלא עוזר בכלל. כעת הרופאה רשמה לי כדור שינה ZOLPIDEM ואני מצד אחד ממש רוצה לקחת ולישון לפחות לילה או שניים רצוף. מצד שני מתה מפחד לקחת כדורים. אשמח לכל רעיון

בכל תרופה יש כמובן פוטנציאל נזק. גם בתרופות לשינה הפוטנציאל קיים. הנזק הבריאותי הנגרם עקב חסך שינה הנו גדול לאין שיעור מהנזק העלול להיגרם מתרופות השינה למיניהן ולכן בוודאי עדיף לטפל. זולפידם הנה תרופה העוזרת להירדם אך משך זמן הפעולה שלה קצר ולכן עדיף במקרה שלך לבחור תרופה בעלת משך זמן פעולה ארוך יותר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות