מעבדת שינה שערכתי לפני שבועיים ועכשיו הגיעו תוצאות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/02/2016 | 09:03 | מאת: עומר

שלום , לפני כשבועיים עשיתי בדיקת מעבדת שינה , והיום הגיעו התוצאות בסיכום וההמלצות נמצא כי קיימת אנמנזה של פראסומניה ,אך שנתונים כאלו לא נבדקים בבדיקה זו? אם כן אז באיזו בדיקה? ומה בידיוק אומר הדבר ?

פאראסומניה הנה הפרעת שינה בה אדם מבצע פעילות הליכה , דיבור או פעולות מרכבות יותר תוך כדי שמוחו נמצא בשלבי שינה עמוקים. האבחנה מבוססת על תלונות הנבדק והסובבים אותו. ניתן לאשר האבחנה בבדיקת שינה מלאה המבוצעות במכון השינה וכוללת בדיקת גלי המוח. חשוב לציין שהתופעה לא חוזרת על עצמה בד"כ בכל הלילות ולכן גם בדיקה מלאה לא תאתר בוודאות את האירוע.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות