חוסר שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/12/2015 | 00:37 | מאת: אשה52

מגיל צעיר לא ישנתי לילה מלא..אך בשנה האחרונה המצב מחמיר. נרדמת לשעתיים ומתעוררת ערנות מלאה ל 4 שעות מלאות.לא מסוגלת להשאר במיטה. .זה לא דאגות כמו שחושבים. התחושה היא שהגוף והראש מתעוררים כמו בבוקר אצל אחרים..ללא יכולת להרדם שוב. לאחר ברורים הזמנתי מלטונין טבעי מארהב....בשמחה גדולה חיכיתי לקחת כדור. אך הנה אני כאן שוב.נרדמתי בתשע וחצי (גם מעייפות של כל השבוע לפני). השעה 12.30 ואני כאן ערה לגמרי..והכדור לא עשה דבר. האם לוקח ימים להשפעה? רוצה לישון מה עושים? אין בעיות רפואיות אחרות..בדיקות תקינות.

אינסומניה כרונית הנה הפרעה מורכבת. דרוש לכן אבחון מדויק והתאמת טיפול. מרכיבי הטיפול יכולים להיות קשורים בהיגיינת שינה, טיפול התנהגותי מסוגים שונים, טיפול תרופתי לשינה או איזון נכון של תרופות אחרות הנלקחות ועלולות להשפיע על השינה.לעיתים תכופות נדרשים ליותר מסוג אחד של טיפול. ממליץ לפנות לייעוץ אישי בעניין.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות