נחירה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

30/11/2015 | 11:59 | מאת: איילה

לבעלי יש בעיית נחירה חמורה. כמובן שהוא ישן טוב ואני לא יכולה לישו לידו. גם עם דלת סגורה ובחדר אחר אני עדיין שומעת אותו. א.א.ג המליץ על מעבדת שינה. לא ראה בעיה במבנה האף. אבל הוא נושם רק עם פה פתוח.. כך שלא מובן לי. הקופה מאשרת מעבדה בבית, האם זה מספיק טוב? האם יש מקום שאפשר להגיע אליולבירור מקיף של העניין, לעשות מעבדת שינה ולהתמקד בבעיה של הנחירות? אשמח להמלצה.

נחרות עשויות להצביע לעיתים תכופות על בעיה חמורה יותר הנקראת הפרעת נשימה בשינה או דום נשימה בשינה.לכן חשוב לבצע בדיקת שינה. בדיקת השינה המבוצעת במעבדה הנה מפורטת ומדויקת יותר אך ברוב המקרים בדיקת שינה ביתית תיתן תוצאה דומה ולכן ניתן בהחלט לבצע בדיקה זו. בדיקת האף אינה אומרת הרבה לגבי ענין הנחרה או ום נשימה בשינה שכן חסימה אפית איננה גורם משמעותי התורם לדום הנשימה בשינה ונחרה. לאחר בדיקת השינה אתם מוזמנים לפנות למרפאה לטיפול בנחרה והפרעות נשימה בשינה באף אוזן גרון באיכילוב. קימות אופציות טיפוליות אחדות המותאמות במסגרת הבדיקה במרפאה באופן אישי על מנת לקבל את התוצאה האופטימלית.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות