תסמונת פאזת השינה הדחויה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

26/08/2015 | 16:05 | מאת: רמי

בשבועיים האחרונים ואולי קצת יותר אני במצב לא טוב מבחינת שינה. אני נרדם רק לאחר 2 בבוקר ואפשר גם שאני נרדם בשעה 6 בבוקר ומתעורר בסביבות השעה 11 עד 2-3 בבוקר. ואולי אף מתעורר מוקדם ושוב הולך לישון. זה לא מתאים לי העסק הזה. רציתי לדעת מה הסיבה לכך? ראיתי את התסמינים שמתאימים לתסמונת פאזת השינה הדחויה - יש לי כמו "נמלים" ביד שמאל וברגל שמאל שמפריע לי במהלך היום וגם בניסיון לשינה. אינני מעוניין בכדורים - מה הפתרון ומה צריך לעשות?

אם התופעה נמשכת , ניתן לטפל באמצעות כדור צירקאדין. הכדור מכיל מלטונין בשחרור מושהה ומתזמן מחדש את השינה. יש לפנות לרופא לקבלת מרשם והנחיות ספציפיות לשימוש בכדור.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות