הפרעת השינה הקשה ביותר בעולם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/07/2015 | 19:04 | מאת: אדם

אני גבר בן 24 סובל מהפרעות שינה 4 שנים בשנתיים האחרונות כמעט ואין לי הפרעות הירדמות אלה הפרעות כאשר אני נרדם אני ישר חולם ומתעורר ושוב פעם נרדם ושוב פעם אחריי דקותס פורות או שניות חולם ומתעורר ככה כל הזמן חולם ומתעורר רק חולם!! זה הוכח במעבדת שינה בנתיים לא ברור העיניין. מה שכן אני ישן לא יותר משעה אחתב יום ולא ברצף לעיתים רחוקות במקרה הטוב אני חווה 130 יקיצות בלילה בכ 4 שעות . לאחרונה יש החרפה בשיתוי שינה הזיות סיוטים וכו' . מצבי מחמיר גם פיזיולוגי. כאבים בחזה,נימולים בידיים,כאבי איומים בראש וחולשה אדירה . כדורי שינה לא עזורים וכדורין פסיכיאטרים וכן גם קנאביס רפואי !! זועק לעזרה !!

בוקר טוב אדם. יש צורך בייעוץ אישי. אתה מוזמן לקבוע תור. יש צורך להגיע עם תוצאות בדיקת השינה וכן פירוט מרופא משפחה בכל הנוגע למצבך הכללי ותרופות שאתה נוטל.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות