גמילה מכדור בונדורמין

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/11/2014 | 20:08 | מאת: שירז

מזה שבע שנים לערך אני נעזרת בכדור שינה בלילה ולעיתים אף בצהריים, זאת בעקבות טראומה שעברתי לפני שנים והגעתי למצב שלא יכולתי להירדם שבועיים רצופים!!! זה הטיפול שהומלץ לי...אני הגעתי למצב של קנאה באנשים שמניחים את הראש ונרדמים! מתעוררים ערים וחיוניים ואני בזמן האחרון אף צצה לי בצקת מתחת לעין אחת. אין אני ישנה טוב בכלל!!!מרגע של לקיחת הכדור, עם כל התנאים ללקיחתו בטרם השינה, קשה לי להירדם!!! אני כל הזמן חושבת על השינה וזה מטריד אותי במהלך כל היום! אני משוועת לעזרה בעניין זה! הבנתי שגמילה רק בבית חולים פסיכאטרי וזאת לא אעשה לעולם!! מה אפשר לעשות? תודה רבה על תשובתכם ואולי אף מציאת פתרון לבעייתי החמורה...חוסר שינה!!!

ממליץ להפסיק לחלוטין את שנת הצהריים ובודאי להמנע מנטילת כדור לצורך שינה בצהרים. בנוסף יש מקום לשלב תחילה טיפול CBTI ובהמשך לתכנן גמילה באופן מסודר. אין צורך באשפוז פסיכיאטרי. את הגמילה ניתן לבצע בליווי רופא שינה או פסיכיאטר ולא במסגרת אשפוז.

03/11/2014 | 13:45 | מאת: לירז

תבורך! איישם זאת! הלוואי ואשן כמו שצריך...זו משאלת הלב שלי!

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות