שינה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/09/2014 | 18:48 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני בת 39, חצי שנה אחרי לידה שניה. מתקשה להירדם בערב, וגם בלילה כאשר הילדים מעירים אותי. עוברת לילות שבהם ישנתי חצי שעה או שעה. פשוט שוכבת במיטה ולא ישנה. ניסיתי לקחת מלטונין 2 ו3 מ"ג אבל זה עוזר רק לפעמים. אחרי לידה ראשונה הסיפור היה דומה. השינה שלי הייתה רגישה תמיד, אבל אחרי כמה חודשים של שינה לא רצופה הגעתי למצב שאני לא מצליחה להירדם. אז לקחתי 2 MG מלטונין למשך כמה חודשים והענין הסתדר פחות או ותר. כפי שציינתי, כרגע מלטונין לא עוזר. מה עליי לעשות? כמובן שאינני יכולה להמשיך ככה.

במצבים אלו מדובר בד"כ בדריכות יתר המונעת השינה. תרגילי הרפיה שונים בד"כ יכולים להועיל. ביופידבק יכול אף הוא להועיל.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות