אמביאן

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

06/08/2014 | 01:08 | מאת: מעיין

אני בת 20 ,עם הפרעת אישיות גבולית ,לופוס, שנתיים וחצי שאני ישנה עם כדורי שינה התחלתי עם בונדורמין והוא התחיל לא להשפיע ולפני שנה עברתי לאמביאן 12.5 מג .הפסיכיאטרית המליצה על כדור אחד אבל הוא לא עוזר בכלל ואני לוקחת שלוש כדורים שזה בעצם 37.5 מג ,ההשפעה שלו איטית רק אחרי שעתיים אני נרדמת ,בהתחלה תוך חצי שעה המינון הזה היה מרדים אותי . מה אני צריכה לעשות ? בלי האמביאן אני לא ישנה בכלל .

המינון אותו את נוטלת מוגזם בהחלט ועלול להזיק. יש לשוב לפסיכיאטר על מנת לבצע תהליך גמילה מין הכדור תוך המרתו בסוג טיפול אחר. רצוי לבצע בהקדם.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות