לא נרדמת חוסר שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

06/06/2014 | 20:54 | מאת: אוסנת

אני בת 43 נמצאת בלחץ נפשי גבוהה מזה כ שבועיים סובלת מחוסר רצון לישון לא נרדמת בהמלצת רופא משפחה התחלתי לקחת כדורי שינה לוריוון וגם איתם אני מתעוררת בסביבות השעה ארבע לפנות בוקר,יש לציין כי גם לפני המצב הנ"ל לא הייתי ישנה טוב בלילה הייתי מתעוררת כמה פעמים לפיפי ובכלל מתעוררת בשעות ארבע חמש בבוקר רציתי לדעת מה לעשות? האם להמשיך עם כדורי שינה האם זה ממכר? האם יש פתרון אחר תודה מראש

לוריואן הינה תרופת הרגעה ממשפחת הבנזודיאזפינים אליו משתייך גם הואליום. תרופות אלו עלולות להיות ממכרות. ניתן להחליף הטיפול לאמביאן נא לפנות לרופא המשפחה האמביאן יכול לתת מענה גם ליקיצת הבוקר המוקדמת לגבי הטיפול הכולל בהפרעת השינה ממליץ לפנות לייעוץ פרטני ע"י רופא שינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות