לא נרדם בלילות אם בכלל.....

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

26/01/2014 | 00:38 | מאת: דניאל

שלום ד"ר אני בן 21 סובל מהפרעות חרדה OCD ,בריאות תקינה. במהלך השבועיים האחרונים אני לא מצליח להירדם בליליות אפילו שעה אחת למרות העייפות הרבה, במהלך היום אני מצליח להירדם מספר שעות אם בכלל, קשה לי לתפקד , ובתור מפתח גוף השינה הכרחית למען התקדמות אני חווה תסכול גדול רפואת המשפחה מעידפה שפסיכיאטר בלבד ירשום לי כדורי שינה ויש לי עוד הרבה זמן לפגישה עם הפסכיאטר שלי.מה אתה מציע ד"ר?

באופן עקרוני לא צריכה להיות בעיה לרשום כדור שינה. מציע לשוב לרופאת המשפחה על מנת לקבל טיפול עד לפגישה עם הפסכיאטר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות