דום נשימה בשינה קנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/10/2017 | 23:59 | מאת: קרלוס גרסיה

בן 36 סובל משום נשימה בשינה, עודף משקל לחץ דם גבוה התחלתי לפתח סכרת. מזה כמה חודשים צורך קנאביס לפני שינה, מאז תחילת הצריכה של הקנאביס יישן הרבה הרבה יותר טוב. הנחירות נחלשו ובבוקר אין את ההרגשה של כאבי ראש ועייפות, מצליח לא לישון שנת צהריים. מה הסיכוי לקבל מרשם לקנאביס רפואי?

אין סיכוי. קנאביס ניתן באינדיקציה רפואית לטיפול בכאב כרוני בלבד ולאחר ניסיון משמעותי לטיפול בתרופות אחרות. הפרעת נשימה בשינה הנה גורם סיכון משמעותי להתפתחות מחלות לב וכלי דם. במקרים בהם כבר קיים יתר לחץ דם, הסיכון להתפתחות מחלות אלו גדול אף יותר גם אם לחץ הדם מאוזן תרופתית. ממליץ ללכת על אחד מן הטיפולים המקובלים והמוכרים כמסייעים: C-PAP\התקן פה\ ניתוח

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות