רעידות בגוף בזמן השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

30/05/2017 | 19:17 | מאת: דני

שלום ד"ר, בן 26, bmi תקין, סובל מעודף דם קל שמאוזן ע"י תרומות דם. בתקופה האחרונה קורה לי שאני מתעורר באמצע הלילה עם צורך לזוז מצד לצד ובזמן התזוזה כל הגוף שלי רועד כאילו הרמתי עכשיו משקולות, זה קורה כמעט כל לילה ומספר פעמים במהלך הלילה, אני לא נוחר ולא סובל מדום נשימה, במעבדת השינה בקושי הצלחתי לישון בגלל הרעש שהמטופלים האחרים עשו. ונכתב בדו"ח: במהלך כל הלילה נצפתה הפרעת נשימה אחת מהסוג החסימתי 0.2 לשעה. ריווי החמצן הממוצע 97%. נרשמו תנועות רגליים מחזוריות בתדירות של 4 לשעה. אני לא סכרתי, בדיקות דם תקינות, תפקוד לב תקין. מה הסיבות לתופעה?

לא ברור כמה זמן אכן ישנת במהלך בדיקת השינה. במידה ומדובר בשינה של פחות משעתיים וחצי שלוש הרי שהבדיקה אינה מייצגת.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות