בעיה להירדם עם הבדיקה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

03/06/2013 | 16:12 | מאת: נעם

שלום רב, בעקבות תחושת עייפות רבה במהלך היום, כולל צניחות ראש בפעילויות פאסיביות ותלונות על נחירות ערכתי בדיקת שינה ביתית. היה לי מאוד קשה להירדם עם הבדיקה- המכשיר על האצבע הפריע לי מאוד והייתה לי מעין התרגשות ודריכות מכך שאני חייב להירדם- יש לכך איזשהו מינוח מקצועי לתחשה הזו בגלל הבדיקה ואודה אם תוכל לומר לי מהו, במיוחד לאור התוצאה שאבחנה אנסומניה- האם היא תקפה למרות תחושת ההתרגשות וחוסר הנוחות? הם ניתן לבצע בדיקת שינה ע"י נטילת כדורי שינה? תודה מראש נעם

מאחר ולא ניתן לאבחן אינסומניה ע"י בדיקת שינה ברור שהאבחנה איננה בגדר אבחנה מדויקת אלא השערה בלבד. על מנת לקבל אבחנה מדויקת יותר של מהלך השינה יש לבצע בדיקת שינה מלאה כולל בדיקת נשימה מתח שרירים וגלי המוח. הבדיקות הנ"ל מבוצעות במסגרת מכון השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות