שינה לא רציפה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/05/2013 | 00:40 | מאת: חנה

שלום רב, אני בת 58, בשנה האחרונה לא מצליחה לישון רצוף יותר משעתיים.לא משנה מתי אלך לישון ,אני מתעוררת אחרי כ-שעתיים ואז נרדמת שוב לשעתיים וכך עד הבוקר. לפעמים שלוש פעמים בלילה ולפעמים יותר. מאחר ואני גימלאית, אינני ממהרת לקום בבוקר ולרוב ישנה בין 5 ל-6 שעות אבל לא רצוף.מצב לא נוח אבל אני לא מרגישה עייפות משמעותית בבקרים. האם זה מסוכן? האם עלי לקחת כדורי שינה? בסך הכל מרגישה די טוב עם בעיות של לחץ דם כבר מספר שנים שמטופל. מה לעשות??

במצב אותו את מתארת בעיקרון אין צורך בכדורי שינה. רצוי בכל מקרה לבקש בדיקה במעבדת שינה על מנת לאבחן הסיבה להתעוררויות.

21/05/2013 | 13:42 | מאת: רותם

שלום חנה, שמי רותם ואני מערוץ 10 אנחנו עושים כתבה על אנשים שלא ישנים והייתי שמחה לשוחח איתך בנושא אשמח לשמוע ממך, רותם 054-2203835

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות