טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  טחורים

27/03/2015 | 12:53 | מאת: פנינה

עברתי לפני יומיים בדיקת קולונסקופיה, בעקבות עצירות קשה ופעילות איטית מאוד של המעיים. אני נוטלת תרופות פסיכיאטריות שנים רבות, ורק משלשלים ושמן לפעמים עוזר להתרוקן. בטני נפוחה .בבדיקה נמצאו טחורים פנימיים. מדוע אי אפשר היה להסירם? בבדיקה. האם הם גורמים להתקשות חמורה של הצואה?

28/03/2015 | 19:18 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הסיבה לעצירות היא התרופות שלך הקולונוסקופיה אינה מיועדת לטיפול בטחורים - עליך לפנות לפרוקטולוג במסגת קופת החולים שלך לרוב הטחורים מוחמרים עקב יציאות קשות - הם לא הסיבה

מנהל פורום טחורים