פיסורה אחורית

דיון מתוך פורום  טחורים

07/03/2015 | 12:53 | מאת: סיון

פרופסור נכבד שלום רב . לפני כשבועיים עברתי ניתוח למפקטומי בשד..לאחר הניתוח נוצרה עצירות שגרמה לפיסורה אחורית לפי הכירורג שבדק.. נתנו לי ניפינידין ואחרי כמה ימים של שימוש אין הקלה והכאבים בלתי נסבלים.. יש גם דמם באסלה לאחר היציאות .. מה ניתן לעשות ?? האם המשך שימוש בניפינידין ושטיפות יעזרו ??.. אין לי בעיית עצירות יותר.. היציאות רכות ועדיין זה לא נרפא ..משתמשת בביבי פסטה עם צמחי מרפא לריכוך לפני היציאות .... תודה רבה .

14/03/2015 | 23:46 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך צריך להקפיד מאד על הרגלי יציאה ובמידה ונוצרה היצרות של פי הטבעת - כמובן זה מחייב בדיקה - אזי תצטרכי לעבור ניתוח ולאחר מכן טיפול בטחורים אם יש לך - דימום באסלה מרמז על טחורים פנימיים

מנהל פורום טחורים