טחורים מדממים

דיון מתוך פורום  טחורים

27/01/2015 | 03:50 | מאת: טל

ד"ר שכטר שלום רב, ילדתי לפני כחודש ולאורך ההריון והלידה היו לי בעיות של טחורים, אך בימים האחרונים המצב החמיר וכעת הם מדממים מאוד (גם בעת הטלת שתן). אני משתמשת בנרות של פרוקטו ומשחה אך לא עושה רושם שזה עוזר בשלב זה. יש לציין שאני מניקה. האם המצב יכול להיות בעל סיכון? ומה ניתן לעשות?

06/02/2015 | 00:56 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך תחילה מזל טוב - אני מציע שתבדקי כדי שנדע בדיוק מה מצבך מבחינת טיפול במידה ומדובר בטחורים מדממים הרי שיטת HAL יעילה מאד ואינה מחייבת הפסקת הנקה כי אין צורך בהרדמה וגם ההחלמה ממנה יחסית קלה

מנהל פורום טחורים