שלום,טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  טחורים

06/08/2014 | 14:37 | מאת: אלי

לפני חודש וחצי -חודשיים בערך יצאו לי טחורים חיצוניים וגם פיסורה אחרי לא מעט סבל ותזונה נכונה הכאבים עברו. הייתי אצל פרוקטולוג שאבחן פיסורה וטחורים חיצוניים,לגבי הפיסורה הוא רשם לי משחה בשם נדיפין, הכאבים של הפיסורה עברו. הטחורים החיצוניים לא כואבים כלל אך עדיין קיימים ולא מצטמקים. החשש שלי שהכאבים יחזרו. בפעם הקודמת שהיו לי טחורים הם נכנסו למקומם תוך שבוע. כעת כבר חודש שאין כאבים אבל הטחורים עדיין בחוץ. האם אתה ממליץ על ניתוח מסויים? או שפשוט הזמן יעשה את שלו והם יחזרו למקומם? האם הסיכוי שהכאבים יחזרו בעקבות זה שהטחורים בחוץ הוא גבוה יותר? תודה רבה.

08/08/2014 | 17:23 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך לצערי אין בפי בשורות - טחורים לא עוברים ללא טיפול - הם גדלים כל הזמן וההתקפים שאתה מספר ילכו ויחמירו וגם יותר תכופים כך שכדאי לך לטפל בהם - בטחורים הפנימיים שהם הסיבה - ואני ממליץ לך על שיטת HAL תוכל לקרוא בנושא באתר proctotech.co.il

מנהל פורום טחורים