טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

16/06/2014 | 08:53 | מאת: אסף

שלום, לפני כשבוע הופיע לי טחור לראשונה (נחמד מצידו באמת), הוא מאוד נפוח, קוטרו כסנטימטר אחד, הוא כדורי וקשה מאוד. אני משתמש במשחה ונרות של פרוקטוגליבנול אך הוא עדיין לא מראה סימני כיווץ. אני נמצא לפני תחרות ארוכה ואני חושש שאצטרך לסבול ממנו במהלכה. אני בן 39, אין הסטוריה משפחתית דומה. שאלתי היא, תוך כמה זמן הוא אמור להעלם והאם יש טיפול אינסטנט שיאפשר לי להתחרות בלי לסבול ממנו. התחרות היא בעוד שבועיים. תודה.

16/06/2014 | 08:55 | מאת: אסף

שכחתי לציין כי מדובר בטחור חיצוני שאינו מדמם, צבעו סגלגל.

21/06/2014 | 12:19 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך אנימניח שזה טחור חיצוני עם קריש דם בו - אם כן אין טיפול אינסטאנט- אפשר לנקז את הקריש ביום יומיים הראשונים - לאחר מכן הקריש מתארגן ברקמה ואין אפשרות ניקוז כירורגי בכל מקרה תקפיד על הרגלי יציאה זה מקצר את משך ההתקף ובהמשך תגש לבדיקה כדי לשלול טחורים פנימיים

מנהל פורום טחורים