טחורים דרגה 2

דיון מתוך פורום  טחורים

23/05/2014 | 22:09 | מאת: גבי

שלום רב, מזה כשבוע אני סובל מאי נוחות באזור פי הטבעת ושלשום הבחנתי בדם טרי על נייר הטואלט. הלכתי לפרוקטולוג אשר ביצע בדיקה של 10 ס"מ וציין כי לא ראה כלום פרט לטחורים פנימיים דרגה 2, הוא הפנה אותי לגסטרולוג על מנת לבדוק האם יש לשלוח אותי לבדיקת קולונוסקופיה. שאלתי היא- מה הסבירות שאכן ישלחו אותי לבצע את הבדיקה הזו והאם יש כלל צורך בבדיקה הזו. אודה מאוד לעזרתכם, תודה רבה.

14/06/2014 | 18:06 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך נראה לי שהיה לך פיסורה - פצע בפי הטבעת הנובע מיציאה קשה - אם הדימום הוא מהטחורים הדרגה שלהם פחות חשובה - חייבים לבדוק שזה באמת מקור הדימום ואם לדעתו של הבודק - זה לא מסביר אזי בצדק הפנה אותך לקולונוסקופיה - בעיקר אם עברת גיל 50

מנהל פורום טחורים