טחורים מזה 3 חודשים

דיון מתוך פורום  טחורים

13/05/2014 | 13:25 | מאת: א

מזה שלושה חודשים אני סובל מטחורים שבאים והולכים. הייתי כבר אצל 2 פרוקטולוגים שעשו לי בדיקות רקטליות וזיהו טחורים בדרגה קלה, ונתנו לי טיפול באמצעות נרות ומשחה, הטיפול לא ממש עוזר, אולי לטווח הקצר כן אבל זה חוזר כל פעם. למרות שהם איבחנו את הטחורים כקלים, בעת התקף הכאבים הם אדירים ואני זקוק לשעה שלמה שבא אני לא זז כדי שלא לגרום לעצמי כאב נוסף. ראוי לציין שמאז שיחרורי מצה"ל לפני כחצי שנה, שיניתי את הרגלי התזונה שלי לטובה ואף הפסקתי לעשן. בנוסף אני מתאמן במכון כושר 3 פעמים בשבוע, בהתחלה חשבתי שאולי הטחורים נגרמים מתרגילי רגליים שמפעילים לחץ על על האיזור אך לאחר חודש של הפסקה הטחורים לא נעלמו לכן הסקתי שזה כנראה לא קשור למכון כושר. לאחרונה שמעתי על טיפול חדשני באמצעות אולטראסאונד במכון בתל אביב שמוצא את העורקים הבעייתיים וקושר אותם. 1. האם הטיפול הוא חלק ממגוון השירותים של קופות החולים? 2. האם הוא באמת עוזר או שמא עדיף משהו אחר? 3. מה העלויות שלו במידה ואתה מכיר? ראוי לציין ששמתי לב שגם מצבי לחץ עלולים להגיע למצב של טחורים אצלי, האם זה יכול להיות משהו פסיכולוגי בכלל?

21/05/2014 | 23:12 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטיפול בשיטת HAL אינו בסל התרופות כך שיש קופות המשלמות השתתפות וכאלה שלא - עלות הטיפול 5500 שח וכן הוא עדיף על הטיפולים האחרים ללא הרדמה ללא אישפוז החלמה קלה ותוצאות טובות לטוח רחוק

מנהל פורום טחורים