טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

11/02/2014 | 17:26 | מאת: יובל

כבר תקופה ממושכת שיש לי בליטה בפי הטבעת בעת מאמץ בשירותים. זה לא כואב, לא מדמם ולרוב גם חוזר למצב הרגיל אחרי כמה שניות. אבל אני ממש מפחדת שזה טחורים ושזה יכול להחמיר לי. הלכתי לרופא שלי והוא אמר לי בסך הכל לשנות תזונה. אני ממש ממש לא רוצה להבדק אצל רופא או לעשות ניתוח ואני יודעת שאני גם לא אעשה את זה. מה אני יכולה לעשות? בבקשה תעזור לי אני רק בת 15..

25/02/2014 | 11:51 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום יובל שני דברים מאד חשובים א. לשתות הרבה כדי שהיציאה תהיה רכה - דמוית דבש - ב. לא להתאמץ ביציאה ולא לנגב - רק לשטוף בצורה זו גם אם יש לך טחורים הם יתפתחו בקצב איטי

מנהל פורום טחורים