חשש לטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

19/12/2013 | 18:24 | מאת: ד

שלום פרופסור. בשבוע שעבר עברתי בדיקת קולונוסקופיה. לאחר הבדיקה היציאות הפכו למאוד קשות וכואבות עבורי. איני בטוחה שהדם בעקבות היציאות הינו טחורים או שריטה של הצואה בחלק הפנימי של פי הטבעת...מה עליי לעשות? האם עליי לפנות לרופא אשר ביצע את הבדיקה?

04/01/2014 | 23:35 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך במידה והודגמו טחורים בקולונוסקופיה ויש דימום עליך לפנות לטיפול בטחורים אלו - אני ממליץ על HAL דופלר באם לא נבדקו טחורים בקולונוסקופיה - צריך לבדוק במיוחד ע"י היפוך המכשיר - אזי עליך להבדק - לעבור אנוסקופיה במקביל כדאי לך לרכך היציאות כדי להמנע מדימום

מנהל פורום טחורים