טחורים דרגה 3

דיון מתוך פורום  טחורים

06/12/2013 | 20:32 | מאת: דן

שלום פרופסור, הייתי אצל כירורג פרוקטולוג. האבחנה: בהסתכלות טגז אנאלים, PR טונוס תקין אין ממצאים עד לגובה האצבע. אנוסקופיה טחורים היקפיים דרגה 3 הבולט לטרלי משמאל. המליצו לי על ניתוח טחורים PPH. השאלה שלי האם ישנן אופציות לטיפול בטחורים בדרגה זו חוץ מניתוח? אילו אופציות יש לי? מה המלצתך?

08/12/2013 | 00:12 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך כמובן שיש אלטרנטיבה לניתוח - הטיפול בשיטת HAL מצוין נעשה ללא אישפוז או הרדמה ותוצאותיו טובות מאד פרט להרדמה ואישפוז לשיטת המכלב -PPH יש סיבוכים - דימום וגרוע מזה היצרות קשה באיזור הסיכות

מנהל פורום טחורים