טחורים בהריון

דיון מתוך פורום  טחורים

21/09/2013 | 21:54 | מאת: נטלי

אני נמצאת בשבוע 29 להריוני. סובלת קשות מטחורים. משתמשת בנרות+משחה באופן כמעט יומיומי כבר חודשיים. אין לי בעיות של עצירות...להפך לפעמים זה נוצר מעודף יציאות. מה עליי לעשות זה נוראי!!! שמעתי על אמבטיות קלי... האם יקל על הכאב? זה כואב, זה צורב בישיבה בעמידה בזמן שינה... אודה על תשובה מהירה אני כבר ממש מיואשת מהעניין.

22/09/2013 | 23:59 | מאת: שרית

אני מכירה אמבטיות קלי כטיפול בדלקת בדרכי השתן. ביליתי בהן המון כשהייתי ילדה... לא יודעת האם עוזר לטחורים. מה שאת יכולה לעשות זה אמבטיות במים פושרים, בלי סבון וגם שמן רימונים עוזר - את יכולה לקנות כמוסות שמן רימונים (לסוהפרב יש) שדי אפקטיביות או להכין בעצמך: לוקחים קליפות של רימון, מרתיחים ומבשלים עם שמן זית כמה דקות ואחרי זה מקררים ומורחים. זה מרפא ומרגיע. בכל אופן, מציעה שתלכי שוב לרופא, שיבדוק. תרגישי טוב.

23/09/2013 | 21:17 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום שרית עצות טובות ללא ספק - לצערי רק מקלות את התופעה ולא ממש מרפאות אותה

23/09/2013 | 21:15 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום נטלי גם בזמן הריון אפשר לבצע טיפול בטחורים בשיטת HAL - זהו טיפול ללא הרדמה ועם החלמה יחסית קלה - וגם יאפשר לידה הרבה יותר קלה מבחינת הטחורים והסבל שהם גורמים בזמן ולאחר הלידה מזכירתי 036093669 תשמח להדריך אותך בשאר הפרטים

מנהל פורום טחורים