ניתוח שני לפיסורה

דיון מתוך פורום  טחורים

30/07/2013 | 11:17 | מאת: גאולה

עברתי ניתוח סוגרים לפיסורה ועדיין יש כאבים בקיצור הפיסורה לא נרפאה עברו חודשיים וחצי הלכתי למומחה נוסף והוא הציע לי לעבור כריתת פיסורה ובעצם הוא משאיר הכל פתוח שאלתי היא האם כדאי לחכות שאלי יקרה נס והפיסורה תחלים ?! או לעבור ניתוח נוסף ?? הפחד שלי היא ההחלמה כי הבנתי שההחלטה קשה מאוד אתה יכול בבקשה מנסיונך להאיר לי מעט את החיים תודה מראש

31/07/2013 | 00:07 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום גאולה לניתוחי פיסורה - חיתוך צידי של הסוגר יש אחוז לא מבוטל של כשלונות בעיקר עקב אי הקפדה על הרגלי יציאה נכונים ו/או קיום טחורים פנימיים. ניתוח שני - מאותו סוג נושא סיכון יותר משמעותי לפגיעה בסוגרים ולכן הייתי חושב היטב אם מיציתי את כל שאר האפשרויות

מנהל פורום טחורים