פיסורה כרונית

דיון מתוך פורום  טחורים

17/06/2013 | 21:07 | מאת: חנן

אני סובל מפיסורה כרונית כבר 6 חודשים מטופל ע"י דיאטנית מקפיד על תזונה עתירת סיבים ועל שתייה מרובה בזמן ההתפנות אין לי כאב אך לאחר כשעה הכאבים הולכים וגוברים משתמש בנפדיפין ושום דבר לא עוזר אשמח לקבל המלצות כיצד לנהוג בברכה

17/06/2013 | 22:22 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך האופציה הנוספת היא לעבור ניתוח - LIS כרוך בסיכון של פגיעה בסוגרים (לא סיכון גבוה) ובכל מקרה עליך להקפיד על הרגלי יציאה נכונים אחרת זה חוזר - כמו כן עליך להבדק בכדי לוודא שאין לך טחורים - זו לרוב הסיבה לפיסורה

מנהל פורום טחורים