טחורים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טחורים

17/05/2013 | 06:39 | מאת: שרה

שלום, כשבוע וחצי אחרי לידה יצאו לי טחורים גדולים וכואבים. בהמלצת רופאים שונים שביקרתי הטיפול היה שטיפות, משחות, קומפרסים עם מלח אנגלי והצריבה לא מפסיקה בביקור אצל פרופ. אמר להפסיק הכל ורק למרוח עזרקאין להרגעה. כרגע אני 7 שבועות אחרי לידה. הנפיחות הגדולה של הטחורים ירדה בעקבות המלח אנגלי אך הפסקתי את השימוש בהמלצת הפרופ. העזרקאין לא מרגיע את הצריבה לחלוטין, יש נקודה אחת שכל הזמן מציקה לי. הטחור הוא טרומבוטי. השאלות שלי: כמה זמן לוקח לקריש דם לימס ולהיספג בגוף? האם זה נכון לא לטפל כלל ופשוט לחכות? יש לי תינוק ואני מאוד סובלת ...

24/05/2013 | 20:19 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך מזל טוב ללידה אני מניח שמדובר בטחור חיצוני טרומבוטי ופיסורה בכדי לתת לזה סיכוי להרפא את צריכה לדאוג ליציאות רכות - שתיה מרובה בעיקר אם את מניקה שנית - לא ללחוץ בזמן היציאה ולמרח המשחה ואפילו להעזר בנרות גליצרין -אך החשוב מכל זה יציאה רכה - כמו לתינוק שלך!! בנוסף כדאי לך להבדק - אנוסקופיה - כי אם יש טחורים פנימיים - כדאי לטפל בהם

מנהל פורום טחורים