טיפול לטחורים חיצוניים בהריון?

דיון מתוך פורום  טחורים

02/03/2013 | 23:17 | מאת: הריונית

שבוע טוב, אני כרגע בהריון שני בחודש שישי וסובלת מטחורים חיצוניים שנוצרו במהלך ההריון הקודם (לפני שנתיים וחצי). אין כאב או דימום אבל זה מפריע לי מאוד אסתטית. בנוסף לפני כחודשיים החלה פיסורה (עקב שימוש בברזל) ואני מטופלת כרגע במשחת ניפידיפין. האם ניתן לעשות משהו עם הטחורים במהלך ההריון (קראתי על שיטה של מכלב)? אשמח לקבל המלצה למומחה דרך הכללית באזור השפלה/דרום. תודה מראש...

03/03/2013 | 12:12 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך הטיפולים בטחורים מכוונים לטחורים פנימיים - כדאי שתחילה תיבדקי ואז אפשר להחליט על סוג הטיפול - בגדול קוסמטיקה לא מהווה אינדיקאציה רפואית בדרום ישנו דר' וולפיש מבאר שבע

מנהל פורום טחורים