טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

14/02/2013 | 13:37 | מאת: מיכל

שלום רב,זה כמה ימים יש לי גרד וכאב בפי הטבעת ושאני נוגעת אני מרגישה בליטה קטנה .אין לי דמם. אני מפחדת שיש לי טחורים. רציתי לדעת איזה טיפול יש לטחורים ( משחות או כדורים) רק לא ניתוח. ומה עושים כדי להרגיע את הכאבים. אני חייבת לציין שלפני זה לא היו לי טחורים מעולם( עברתי 2 לידות רגילות) . תודה

22/02/2013 | 19:20 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום מיכל נשמע כמו טחור חיצוני עם קריש דם בתוכו - הגרד דווקא מצביע על טחורים פנימיים - בכל אופן צריך להבדק ולפי הממצאים אפשר להמליץ על טיפול - לבינתיים - כדאי לדאוג ליציאות רכות

מנהל פורום טחורים